Servicii oferite

.

Psiholog Mara-Theodora Neacșu

Ședințe individuale

Colaborarea individuală poate fi de forma psihoterapiei sau a consilierii. Aceasta poate fi față în față sau online. Aici te întâlnești cu terapeutul tău pentru a discuta ce te frământă, despre nevoile, emoțiile și comportamentele tale. Vei învăța noi abilități ce te vor ajuta să faci față momentelor dificile, să iei decizii sănătoase și să îți atingi obiectivele.

Consiliere de cuplu

Terapia de cuplu ajută cele doua persoane să recunoască conflictele și să consolideze relația. Alături de psihoterapeut, cuplul își poate seta obiective realiste de la negocierea problemelor, învățarea unei comunicări empatice, până la redescoperirea dorinței și a sexualității. De asemenea, cuplul poate decide să continue călătoria separat, dar în armonie.

Terapie de grup

Terapia de grup presupune întâlniri de grup, în care participanții povestesc despre problemele cu care se confruntă, iar psihologul îi ghidează spre diferite modalități de gestionare a trăirilor pe care le au.

Workshop-uri

Acestea pot fi livrate unor organizații, publicului larg sau unor grupuri specifice. Temele abordate sunt din sfera psihoeducației, comunicării, strategii de optimizare, mindfulness și multe altele.